نما سرامیک پرسلانی میتواند مقاومت یک ساختمان را بیشتر کند، این نما دارای ویژگی عدم خراشیدگی است، میتواند در برابر حریق مقاوم باشد، عمر یک ساختمان را بیشتر میکند، در برابر نور خورشید رنگ خود را ثابت نگه میدارد، تنوع زیادی داشته و در برابر مواد شیمیایی مقاوم است. بدین صورت که در همان وهله اول کسی را که پشت آن زندگی می کند، نشان می دهد. ما به نمایی نیازمندیم که از ما در برابر شرایط سخت آب و هوایی محافظت کند، در حالیکه در مقابل ورود آب نفوذ ناپذیر است ، به عبارتی دیگر ، به نمای پایداری نیاز داریم که هم از لحاظ زیبایی شناسی مورد پسند باشد و هم آسایش ساکنین را فراهم سازد. مزایایی نظیر کاهش زمان عملیات نصب، سبک و کم حجم بودن مصالح و مقاومت در برابر زلزله و بالاتر بردن سطح کیفی کار، تنها بخشی از این مزیتها هستند. رنگ پانل بتنی نما علاوه بر محافظت از بتن نما در برابر فرسایش، پوسیدگی و سایش، امکان تنفس به بستر زیرین را فراهم کرده و باعث افزایش طول عمر بتن میشود. این نما میتوانند بهوسیله زیر سازهای آلومینیومی و بدون اینکه از نیروی چسبندگی استفاده کند روی سازه اصلی سوار شود و علاوه بر طول عمر نما، باعث استخدام آن شود. Th is a rt icle has be en g enerated with the help of GSA C onte nt Generator DEMO!
هزینه اجرای نمای خشک بعداً|اجرای نما رازهایی که هیچ کس دیگری از آنها خبر ندارد}
برای اجرای سنگ کاری خارجی و یا به عبارتی سنگ کاری نمای ساختمان، مراحل زیر باید طی بشن. نیاز انسان مدرن به شهرهایی با جلوههای زیباتر، ذهن خلاق سازندگان بنا را بر آن داشت تا ترکیبی از هنر طراحی و صنعت اجرای نمای ساختمان ایجاد نموده و با متریال متفاوت و متنوع نسبت به انواع سنتی، به اجرا بگذارند. اجرای نمای سرامیک خشک یکی از پرطرفدارترین روش های اجرای نمای مدرن ساختمان است که در آن سرامیک های پرسلانی را با به کارگیری یراق آلات فلزی به بدنه ساختمان متصل می کنند. اجرای نمای خشک همان طور که از نامش پیداست، به صورت کاملا خشک صورت پذیرفته و نیازی به ملات سیمانی و دوغاب ندارد. برخی از مزایای دیگر نمای کامپوزیت به ویژگیهای ساختاری ورقهای آلومینیومی برمیگردد. جالب است بدانید که یکی از ویژگیهای نما پرسیلانی خشک این است که میتواند با نماهای مدرن ترکیب شود و ظاهر زیبایی را برای یک ساختمان به وجود آورد بهعنوان مثال؛ میتوان نمای سرامیک خشک را با متریال مدرن مانند نمای ترمووود، نمای شیشهای، نمای لوور، نمای کامپوزیت یا نمای HPL ترکیب کرد و زیبایی منحصر به فردی را برای ظاهر یک ساختمان به وجود آورد. به ویژگیهای نمای خشک و بهترین متریال مصرفی در آن میپردازیم.
متریال مصرفی در این پروسه نیز اعم از انواع فلزات و گالوانیزه، پروفیل، سرامیک، سنگ، شیشه و مصالح مشابه میباشد. همان طور که شما هم تجربه کرده اید، قسمتهایی از یک ساختمان که همواره در خاطر افراد میماند یکی دکوراسیون داخلی و دیگری نمای آن ساختمان است تا جایی که ممکن است نمای یک ساختمان به عنوان یک عنصر شاخص در آن محل شناخته شود و بعضا حتی افراد از آن نما برای آدرس دادن نیز استفاده بکنند. با یک تصویر سازی ساده میتوان نما ساختمان را به آسانترین حالت ممکن توضیح داد؛ فرض کنید که ساختمان یک حجم بسته است و به آن بخش از بنای ساختمان که با فضای باز مشترک است، نمای ساختمان میگویند. نمای سرامیک خشک در ساختمان های تجاری، مسکونی، اداری، بخش های داخلی ساختمان، ایستگاه های مترو و … در طراحی ساختمان، طراحی نما به دلیل اینکه مشخصکننده چارچوب کار برای دیگر اجزای ساختمان است مهمترین بخش به شمار میآید. با توجه به اینکه نمای ساختمان یکی از نماهای موجود در شهر میباشد از این رو زشتی و زیبایی آن نیز میتواند بر کل محل تاثیر گذار باشد و در نتیجه طراحی و اجرای نما از اهمیت بالایی برخوردار میگردد. بار دیگر بهطور اجمالی یادآور میشویم اجرای نمای خشک در ساختمانهای مدرن و امروزی، با اجرای آسان، روشی بسیار مقرون بهصرفه نیز هست.
با ورود به عصر مدرن و پیدایش صنعت نوین ساختمان سازی، تغییرات عمدهای در نمای ظاهری شهرها پدیدار شد. در واقع روش های بسیار مختلفی برای پیاده سازی نما در صنعت ساخت و ساز موجود است که هر کدام به شیوه خاصی اجرا میگردند و از ویژگی های متفاوتی برخوردار میباشند. از هر نقطه ای به چنین نماهایی نگاه کنید، چیزی جز زیبایی و سادگی نخواهید دید. لازم است به این نکته اشاره داشته باشیم که هر کدام از مصالح و نماها در ساختمان علی رغم مزیتهایی که دارند، میتوانند معایبی هم داشته باشند اما؛ شما باید با توجه به مزایا و معایب در کنار هم، تصمیم به استفاده یا عدم استفاده از این نما در ساختمان مد نظر خود بگیرید. مواد ضد شوره در مرحله اول باید شوره های آجرنما را کاملا ازبین ببرد و در مرحله بعد آن را کاملا آب گریز کند تا از شوره زدن مجدد جلوگیری شود. در این روش اجرا مصالح گوناگون دیگر نیز قابل اجراست مانند:سنگ،سرامیک،شیشه،پنل های فلزی از قبیل ورق کامگوزیت و ورق آهنی دکوراتیو. جالب اینکه با گذشت زمانی نهچندان طولانی، با تلاش کارشناسان، این صنعت در سطح کشورمان نیز بومیسازی شده است.
راز گمشده نحوه نصب نمای خشک
اگر شما این مقاله را تحسین می کنید، مایلید اطلاعات بیشتری در مورد این مطلب بدست آورید به سایت ما مراجعه کنید.