The Affect اجرای نمای خشک در مشتریان/دنبال کنندگان شما

نمای کامپوزیت در اقصی نقاط دنیا مخصوصا کشور ایران به طور وسیعی مورد استفاده قرار میگیرد و از این نما در انواع پروژه های تجاری ، اداری و حتی مسکونی نیز استفاده میکنند. بنابراین موضوع اساسی در این مورد قطع کردن کامل جریان هوا نیست بلکه کنترل این جریان به شکلی است که بتواند در کنار فراهم آوردن محیطی مناسب برای افراد درون سازه، از لحاظ هزینههای انرژی نیز مقرون به صرفه باشد. اما در روش های اجرای نمای خشک ساختمان بدلیل آنکه از مواد سخت شونده مانند ملات استفاده نمی گردد می توان در حین یا حتی چس اجرا به سادگی نسبت به رگلاژ و تنظیم خطاهای احتمالی حتی در اندازه های حد میلیمتر اقدام نمود بگونه ای که طی سال های بعد نیز امکان جابجایی و اصلاح تک تک بخش های نما فراهم خواهد بود. در نمای خشک به دلیل استفاه ازچهار چوب های فلزی که خود قالب و الگوی اجرای نما محسوب می شوند و نیز به دلیل امکان آماده سازی نما در طبقۀ همکف و عدم استفاده از داربست، سرعت اجرای نما به طور چشمگیری افزایش می یابد.

نحوه نصب نمای خشک

This article h as ​been w ri tten by G᠎SA Con te​nt Gen᠎er ator Demover᠎si on!

تولید کننده نمای خشک

رنگ ورق های آلومنییوم کامپوزیت تقریبا به صورت آزادانه و توسط کارفرما تعیین میگردد و میتوان گفت که محدودیتی جهت انتخاب رنگ وجود ندارد. ورق آلومینیوم کامپوزیت اولین بار در کشور آلمان و در سال ۱۹۶۹ میلادی مورد استفاده قرار گرفت. اجرای این سیستم به دلیل عدم استفاده از ملات، در قسمت های مرتفع ساختمانم بسیار سریع تر و آسان تر از سایر نماها مانند آجر می باشد همچنین در این سیستم دسترسی برای مراقبت های دوره ای به خصوص در ساختمان های مرتفع وجود دارد ولی این سیستم برای خانه های مسکونی کم ارتفاع، پرهزینه است و معمولاً مورد استفاده قرار نمی گیرد. یکی دیگر از نماها که این روزها مورد توجه معماران قرار گرفته است. همان طور که در بالا اشاره کردیم باتوجه به استقبال و استفاده بسیاز زیاد از این نمای ساختمانی میتوان به کارایی و کیفیت این محصوصل پی برد. که در ادامه به کاربرد هرکدام اشاره ای میکنیم. پوشش نمای ساختمان با پنلهای بزرگ يا کوچک آلومینیومی در ابعاد دلخواه به ضخامت اکثراً ۴ میلیمتر میباشد که از دو لایه ورق آلومینیوم تشکیل شده و هسته داخلی آنها از جنس مواد پلیاتیلن یا مواد معدنی ضد حریق می باشد و همچنین پوشش رویه ورق های کامپوزیت آلومینیوم از جنس رزین PVDF، اصطلاحاً(Aluminum Composite Panels) یا ACP خوانده میشود.

شرکت های نمای خشک

نمای کامپوزیت نمایی است که از ورق های کامپوزیت آلومینیومی تشکیل شده که این ورق های آلومینیومی در آن به عنوان پوشش نهایی استفاده شده اند. برای اتصال آجرهای مخصوصی که در این سیستم به کار می روند از تجهیزات فلزی مانند ریل استفاده می شود. با توجه به مطالب گفته شده، مقایسه ضرایب هدایت حرارتی برخی از مصالحی که در ساخت نما به کار می روند و همچنین با استناد به پرشس نامه ای که توسط برخی از نما کاران و صاحی نظران در این مورد پر شده است و نماهای بالا را از نظر ویژگی هایی شامل سرعت اجرا، قیمت تمام شده به ازای هر مترمربع، مقاومت در برابر ضربه، مقومت در برابر یخ زدگی، مقاومت در برابر یخ زدگی، مقاومت در برابر آتش سوزی، مقاومت در برابر زلزله و ریزش، انعطاف پذیر بودن در اجرا، قابلیت اجرا در ارتفاعات بالا، عایق بودن نسبت به سرما و گرما، عایق بودن نسبت به صدا،همخوانی با هنر معماری ایرانی و مقاومت در برابر آلاینده های موجود در هوا مورد مقایسه قرار دادهاند می توان نتیجه گرفت که در مجموع آجر ساخته شده از سنگ سیل و سنگ معدن مصالحی است که برای کاربرد در نما نسبت به سایر مصالح می تواند در اولویت باشد.

نما خشک مشهد

سنگ اسلبکو دارای مقاومت بسیار بالایی می باشد و از جمله متریال هایی است که به زودی به علت مزیت های فراوان آن ، سهم بالایی در اجرای نماهای خشک به خود اختصاص خواهد داد . همانطور که گفتیم این سنگ مقاومت بالایی در برابر هوا زدگی و جذب آب دارد و می توان از آن در نمای خارجی استفاده نمود. حصار طوری ساخته میشد که تمام روز سایه آن بر استخر میافتاد و از گرم شدن آب اتصالات نمای خشک استخر جلوگیری میکرد. چوب طبیعی یا ترمو طی فرآیندی در دما و فشار بالا خاصیتی ضد آب پیدا می کند، چوب های ترموود مقاومت بسیار بالایی در مقابل عوامل جوی دارند. با توجه به قیمت بالای سنگ و باری که سنگ به ساختمان تحمیل می کند، جهت نمای ساختمان در بعضی کشورها استفاده از سرامیک رواج قابل ملاحظه ای پیدا کرده است. متریال مورد استفاده در این نوع نماها که مقاومت زیادی مقابل شرایط آبوهوایی دارند، توسط اتصالات و چهارچوبهای فلزی به دیوار متصل میشوند. این نماها با توجه به طراحی قابل کنترل می توانند زیبایی خاص خود را به بیننده تقدیم کنند.از جمله معایب نماهای سرامیکی عایق نبودن آن به سرما و گرما و صدا می باشد. هزینه بهینه و مقاومت و دوام بالا نیز از ویژگی های نمای سمنت برد است که در آن از صفحه های سیمانی نسوز استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید